Pelastusjohtajan paikka avoinna

Kanta-Hämeen pelastuslaitos hakee uutta pelastusjohtajaa 1.5.2022 alkaen. Hakemukset tulee jättää 28.1.2022 klo 15 mennessä.

Pelastusjohtaja johtaa pelastustoimen ja ensihoidon kokonaisuutta, toimii suunnannäyttäjänä, joka strategian mukaisesti johdattaa työntekijät ja tavoitteet onnistuneesti maaliin, sekä auttaa takomaan ideat teoiksi. Pelastusjohtaja vastaa pelastuslaitoksen talouden ja hallinnon johtamisesta, mutta on myös näkyvä johtaja kentällä. Vuonna 2022 yksi keskeinen tehtävä on rakentaa hyvinvointialuetta, joka tulevaisuudessa vastaa pelastustoimen järjestämisestä.

Kanta-Hämeen pelastuslaitoksella pystyy haastamaan itsensä ja ennakkoluulottomasti hyödyntämään osaamistaan organisaation ja yhteisön hyväksi. Pelastusjohtaja mahdollistaa onnistuneen toiminnan kehittämisen ja tekee muutoksista mahdollisuuksia edistämällä tasa-arvon ymmärtämistä ja luomalla hyvän pito-ja vetovoiman pelastuslaitoksella. Rakentamalla yhdessä Suomen parasta tulevaisuuden pelastajien työpaikkaa, varmistuu työvoiman saatavuus myös tulevaisuudessa.

Tehtävästä ja hakuvaatimuksista lisää TE-palveluiden sivuilla.